Search for:
spinner

Benefietfestival Concertzender: Er zijn nog kaarten!

di 6 mei 2014

Dinsdagavond 6 mei aanstaande organiseert de Concertzender in de Amstelkerk in Amsterdam een sprankelend benefietfestival. De line up van de benefietavond is bekend: Liza Ferschtman, Ragazze Kwartet, Yuri Honing, Guus Janssen, Erik Bosgraaf, het Rosa Ensemble en de Amsterdam Klezmer Band zullen optreden.

 

 

De Concertzender zorgt al ruim dertig jaar voor radio-uitzendingen van muziek met onverminderd hoge kwaliteit, van klassieke muziek tot jazz en van experimentele elektronica tot wereldmuziek.

De zender dreigt te verdwijnen door het plotseling wegvallen van twee sponsoren. Hierdoor verliest de radiozender €100.000 per jaar, ongeveer twee derde van de totale inkomsten. Ook moet de zender op zoek naar nieuwe huisvesting en organiseert daarom het benefietfestival.

 

Vele artiesten wilden de Concertzender een hart onder de riem steken en hebben hun medewerking toegezegd. We hebben een aantal uitmuntende Nederlandse musici bereid gevonden te spelen op de benefietavond voor de Concertzender op 6 mei om 20.00 uur in de Amstelkerk.

 

Concertzender Benefietfestival

Dinsdag 6 mei 2014, vanaf 20:00 uur, zaal open 19.30 uur.

Amstelkerk, Amstelveld 10, Amsterdam

 

·       violiste Liza Ferschtman,

·       pianist Guus Janssen

·       jazz-saxofonist Yuri Honing

·       blokfluitist Erik Bosgraaf

·       het Rosa Ensemble

·       het Ragazze Kwartet

·       de Amsterdam Klezmer Band

 

Kaarten voor dit unieke benefietconcert zijn verkrijgbaar voor €35 per stuk via onderstaande link, en vanaf maandag 24 maart ook via Concerto in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Andere manieren om te steunen

Kunt u onverhoopt niet bij het benefietfestival aanwezig zijn? U kunt de Concertzender ook op andere manieren helpen.

Bijvoorbeeld door Concertzender in contact te brengen met beheerders/eigenaren van vastgoed van wie u weet dat zij de zender voor langere tijd goedkoop of gratis huisvesting kunnen aanbieden, en/of met particulieren die een deel van hun vermogen willen aanwenden voor mecenaat.

 

Of ga naar https://www.concertzender.nl/steun-de-concertzender/particulieren/ en steun de zender met uw gift. De Concertzender heeft de ANBI-status, dus u geeft met belastingvoordeel!