spinner

Download de Concertzender Radio-app (Android & iOS)

do 22 jan 2015

Donderdag 15 januari werd de nieuwe Concertzender Radio app gepresenteerd op de nieuwjaarsbijeenkomst van een aantal Utrechtse muziekorganisaties. Wethouder Margriet Jongerius verrichtte de feestelijk handeling. 

 

 

 Google Play Store v5.0.37 Original Apk

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

 

 

Klassieke muziek, jazz, elektronische- of wereldmuziek, alles prettig geordend en duidelijk vindbaar. Dat is de kracht van deze app: geen poespas, grote duidelijke knoppen en simpele navigatie.

De app is eenvoudig te bedienen – zo demonstreerde wethouder Jongerius – en tegelijkertijd zeer compleet: themakanalen, Uitzending Gemist, zoeken in het archief, nieuwsberichten, gidsgegevens. Alles ligt met een enkele druk- of veegbeweging binnen bereik.

 

Themakanalen

Na het openen van de app komt u op een scherm met alle themakanalen van de Concertzender. De app onthoudt uw voorkeuren, deze verschijnen bij een terugkerend bezoek bovenaan.

Bij festivals waar we live streamen via onze site, zullen we themaknoppen toevoegen in de app.

 

Archief

Een druk op de knop voor gemist, en u kunt luisteren naar de pas uitgezonden programma's. Wilt u verder terug? Via de zoekfunctie ligt het archief geheel open en kunt u nog programma's beluisteren uit 2007 en later. 

 

Geef hem vijf sterren!

Bent u tevreden over onze app? Geef hem dan een goeie beoordeling in de App Store. Daarmee zorgt u dat de app op een hogere plek in de categorie Radio komt te staan, waardoor hij door nog meer mensen gedownload zal worden…

 

De app werd financieel mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Hij is vormgegeven door Kimmic Concept & Design en is gebouwd door Van der Linden Cultural Services.

 

icon cz_app