spinner

Concertzender nieuwsbrief augustus

Vanaf nu verschijnt de Concertzender Nieuwsbrief aan het begin van de maand. Handig: dan weet u bij voorbaat welk fraais u de komende periode te wachten staat en hoeft u niet terug te luisteren. Al kunt u onze programma’s altijd terugvinden via onze website. Of nog handiger: installeer onze Concertzender app op uw mobiel.

Vorige maand ging onze nieuwe programmering van start, met De Ochtendeditie als comfortabel begin van iedere weekdag. We zijn erg benieuwd wat u daarvan vindt. Staat u vroeger op? Gaat u opgeruimder aan het werk, of is uw burn out-risico al met procentpunten gedaald? En wat vindt u van de muziekkeuze? De presentatie? De thema’s? Laat het ons weten! En dat geldt ook voor onze nieuwsbrief, de app en alle andere programma’s en de concerten die we opnemen en uitzenden.

Enquête
Verder deze maand: we draaien ons warm (..) voor het aan Napels gewijde Festival Oude Muziek 2019. Luc Nijs loopt warm van Luciano Berio’s enig opera Un Re in Ascolto. We worden warm van het ambient festival in Bratislava dat vernoemd werd naar ons programma Dream Scenes. Er is nieuws uit Mozarabië en Thijs Bonger vervolgt zijn serie over Mozart en Haydns warme banden. En wat u van ons vindt, laat ons ook niet koud: onderaan veel artikelen van deze speciale nieuwsbrief staat een uitnodiging aan u, om te reageren op een of meer vragen. Andere tips, kritiek, opmerkingen, suggesties en reacties zijn ook van harte welkom. Als extraatje wint een van de reacties deze maand het boek van Arthur Olof.

Dus: wat vind u van de nieuwsbrief? Wat mist u, en waar verheugt u zich op? Zijn we te dik? Te dun? Te vaak, of juist te weinig? Vertel het ons en stuur een reactie naar Reactie de Redactie.