spinner

Weemoed op reis

Weemoed kan je ook overvallen op de camping, in de file naar Zandvoort of bij een langdradige aflevering van Zomergasten waar je eerst zo naar uitkeek. Gelukkig staat het Paleis van de Weemoed u ook in de zomer terzijde met muziek uit het kauwgumballentijdperk voor de oren van nu.

Op 31 augustus een min of meer lachwekkende aflevering met parodist Stan Freberg, komiek Charlie Drake over het drukkende bezit van een boemerang, George Formby met z’n ‘banjolele’, de Franse componist, arrangeur en inventieve geluidstovenaar André Popp, een wedstrijd tussen een Cadillac en een Nash bezongen door The Playmates, en ‘de man met de duizend stemmen’ Mel Blanc.

En in het najaar komt Het Paleis een serie over de Geschiedenis van de Million Seller, die terugvoert tot het begin van de twintigste eeuw, toen platen van Enrico Caruso, Al Jolson en Paul Whiteman al een miljoenenoplage haalden, en doorloopt tot in de jaren zestig, toen alles anders was geworden in de muziek.

Vragen
Wat gaat er door u heen tijdens het Paleis van de Weemoed? Helpt het programma u tijdens de donkere dagen, of is weemoed ook al niet meer wat het was? Beleeft u juist Gouden Momenten dankzij het Paleis? We horen het graag! Stuur uw reactie naar Reactie de Redactie.

Luisteren
Live, elke zaterdagavond tussen 20 en 21 uur, in de herhaling op dinsdag om 10.00 uur.
Of wanneer u maar wilt: via www.concertzender.nl, en dan in het witte zoekvlakje rechtsboven invullen Paleis van de Weemoed.

Op de Facebook-pagina van de ConcertZender staat op zaterdagochtend vanaf een uur of tien de inhoud gemeld van de uitzending later die dag.