spinner

CZ Jazz Live

za 26 mrt 2016 20:00 uur

Op 26 maart vindt de eerste editie van Transition plaats, een gloednieuw jazz & beyond festival in samenwerking met North Sea Jazz. De Concertzender maakt opnamen en zendt in dit uur de eerste concerten uit.

Alle concerten uit de Cloud Nine worden door de Concertzender geregistreerd. Om 20:00 van diezelfde avond hoort u de eerste opnamen al op de zender, van het Teus Nobel Kwintet en Temko. De rest van de concerten worden op een later tijdstip uitgezonden. 

Teus Nobel werd in 1982 geboren en toerde al op jonge leeftijd door heel Europa met de Rotterdam Ska Jazz Foundation. Daarna speelde hij met onder meer het Kyteman Orchestra, Caro Emerald en het Rotterdam Jazz Orchestra en speelde hij een prominente rol in de band van soulzanger Frank McComb (die zong een aantal songs bij Buckshot LeFonque). Daarnaast is hij solo-trompettist bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht, dat zich al 15 jaar richt op pop en jazz.
Zie ook  http://www.transitionfestival.nl/tivolivredenburg/site/assets/files/1126/transition2016.pdf voor het blokkenschema.

Samenstelling: