Arjan Huizer | Program maker | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
spinner

Arjan kwam op achtjarige leeftijd voor het eerst in aanraking met de witte en zwarte toetsen. Hij ontdekte een keyboard bij de plaatselijk speel-o-theek. Het bespelen van de klavieren sprak hem wel aan en hij mocht op keyboardles. De interesse bleef niet bij het keyboard maar groeide uit naar de piano en later het kerkorgel.

Als tiener kwam hij in aanraking met het radiovak bij de lokale omroep. Hier werd hij intern opgeleid en maakte hij de eerste vlieguren. Hij groeide vervolgens door naar een zelfstandig technicus en presentator.

Arjan is jarenlang vaste pianist geweest bij diverse (gospel)koren. In deze tijd heeft hij veel geleerd over de meest uiteenlopende muziekstijlen. Door prettige samenwerking met diverse dirigenten ontwikkelde hij zijn muzikale gaven naar een hoger niveau. Arjan verleent regelmatig zijn medewerking aan diverse concerten (koren/instrumentaal) in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. In de loop der jaren heeft Arjan een eigen geluid weten te creëren op de vleugel en het kerkorgel.

Voor de Concertzender is Arjan actief als technicus en presentator.

arjanhuizer.nl