spinner

vriend worden

wo 6 nov 2013 14:55 uur

WORD VRIEND

 

Vriend worden kan al vanaf € 25 per jaar. Meld u nu aan en ontvang een prachtige cd met werken uit de archieven van de Concertzender. Daarnaast zijn er ook andere voordelen waar u van kunt profiteren, zoals regelmatig korting op kaartjes, een jaarlijkse workshop of vriendendiner met lezing.

 

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt van ons een bevestigingsbrief via de post met betaalinstructies. Na betaling sturen wij u de cd.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Andere vormen van doneren:

 

Geef eenmalig

U kunt ook eenmalig een donatie overmaken naar de Concertzender. U kunt geld overmaken via iDEAL, Paypal, of gewoon storten op rekeningnummer NL39 INGB 0005 3615 75 t.n.v. Stichting Concertzender te Utrecht

 

Periodiek schenken

Wilt u Vriend worden en flink belastingvoordeel halen via onze culturele ANBI-status? Dat kan al vanaf € 50,- per jaar, gedurende een periode van 5 jaar. De gift wordt vastgelegd in een overeenkomst van de Belastingdienst.

 

Nalatenschap

U laat de wereld in het algemeen en muziekliefhebbers in het bijzonder iets moois na als u de Concertzender in uw testament opneemt.

 


anbi

 

Nieuwe belastingmaatregel in 2012

Sinds 1 januari 2012 is er een nieuwe belastingmaatregel van kracht voor donateurs van instellingen met een culturele ANBI-status, zoals de Concertzender. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de Belastingdienst.