spinner

Boekpresentatie Govert Jan Bach over de Johannes Passion

do 29 jan 2015
Thema: Oud

Op vrijdag 30 januari om 20.00 uur presenteert Geen dag zonder Bach-samensteller Govert Jan Bach zijn nieuwe boek over de Johannes Passion. Dit vindt plaats in de Centrale Bibliotheek van Utrecht.

 

Govert Jan Bach neemt ons mee langs wonderschone aria's uit de Joahnnes Passion, de felheid van de koren en de diepgravende dialogen tussen Jezus en Pilatus. Het is zowel spannende muziek met het karakter van een rechtbankdrama als ook een troostende Passion met een helend effect op de luisteraar.
Govert Jan Bach reikt opnieuw (net als zijn eerste luisterboek over de Matthäus Passion) een aantal sleutels tot beter verstaan aan, gelardeerd met talloze muziekvoorbeelden van uiteenlopende uitvoeringen.


De presentatie zal afgesloten worden met een primeur. Noortje Braat zal een aria zingen uit de Johannes Passion, bewerkt door contrabassist Egon Kracht.


Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Locatie: Centrale Bibliotheek, Oudegracht Utrecht
Toegang: 7,50 euro (met bibliotheekpas 5,00 euro)
Reserveren: via klantenservice@broeseboekverkopers.nl
Aanbieding: Bij aanschaf van het boek + een toegangskaartje krijgt u 2,50 korting op uw kaartje. U betaalt geen 7,50 euro maar slechts 5,00 euro! (met bibliotheekpas 2,50 euro)

 

Klik hier voor meer info.