spinner

Concertzender-app: download hem vanaf dinsdag 7 oktober

ma 6 okt 2014

Na meer dan een jaar ontwikkelen en testen is het eindelijk zover: vanaf 7 oktober is de Concertzender-app te downloaden. De Android-versie is dan meteen beschikbaar, iOS-gebruikers moeten nog een paar dagen langer wachten totdat Apple de app vrijgeeft. De officiële lancering vindt later in oktober plaats.

 

 

Luisteren naar al het moois dat de Concertzender te bieden heeft staat centraal op de app. Geen poespas, grote duidelijke knoppen en simpele navigatie. De app is eenvoudig te bedienen, maar is tegelijkertijd zeer compleet. Themakanalen, Uitzending Gemist, zoeken in het archief, nieuwsberichten, gidsgegevens alles ligt met een enkele druk- of veegbeweging binnen bereik.

 

Na het openen van de app kom je op een scherm met alle themakanalen van de Concertzender. De app onthoudt je voorkeuren, deze verschijnen bij een terugkerend bezoek bovenaan.

 

Een druk op de knop voor gemist, en je kunt luisteren naar de pas uitgezonden programma's. Wil je verder terug? Via de zoekfunctie ligt het archief vanaf 2006 geheel open.

 

De app is tot stand gekomen dankzij financiële ondersteuning van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Grafisch ontwerp: Kimmic

Technische ontwikkeling: Van der Linden Cultural Services