Louke Helle | Colofon | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
Search for:
spinner

Secretarieel Medewerker – Louke Helle

Louke Helle is via de Vrijwilligerscentrale in Amsterdam op het secretariaat van de Concertzender beland.

“Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik voer nieuwe cd’s in de database in en ik controleer of oude cd’s er wel goed instaan. Vooral het aantal tracks met de juiste tijden is belangrijk voor de uitzendingen. Gebruikte cd’s zet ik na de uitzending weer op hun plaats. In onze kasten staan ruim 20.000 exemplaren. Elke cd moet dus op de goede plaats worden teruggezet, want zoek is zoek.

Ik heb samen met collega’s jarenlang de mailingen aan onze donateurs verzorgd, blik op oneindig en verstand op nul, lekker vouwen en insteken. Na zo’n mailing komt er gelukkig het nodige geld binnen voor de Concertzender en mijn taak is dan in de vriendendatabase het geld op de juiste plaats bij de juiste donateur zetten.

Ook heet ik nieuwe donateurs welkom met een brief. Daarnaast doe ik de alledaagse secretariaatsklusjes. En natuurlijk leer ik ondertussen heel veel over muziek! Ik houd veel van barokmuziek, maar begin dankzij de Concertzender steeds meer andere muziek te waarderen. Ik ben blij dat ik bij de Concertzender mag werken!”

close
Om deze functionaliteit te gebruiken moet u zijn. Heeft u nog geen account, registreer dan hier.

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account? Registreer dan hier.

Pas het wachtwoord aan