spinner

Inventions for Radio. SoundFjord presents David Prior

wo 25 sep 2013
Thema: Crosslinks

In de augustus tot oktober-afleveringen van Inventions for Radio is de SoundFjord Gallery in Londen gastcurator. Woensdag 25 september om 23.00 uur kon u luisteren naar de tweede uitzending met componist en geluidskunstenaar David Prior.

SoundFjord
SoundFjord is een creatieve onderneming die zich specialiseert in de productie, expositie en promotie van geluid, trans-mediale kunst en daaraan gerelateerd onderzoek en praktijk. 
In 2013 heeft SoundFjord zich losgeschud van zijn studio in Noord-Londen. Momenteel kent de onderneming een nomadisch bestaan. Niet vastgeketend aan een specifieke ruimte of locatie is SoundFjord’s werk nu online, op de radio en op een variëteit aan plekken te vinden. 

 

David Prior

David Prior is een componist en geluidsartiest met specifieke interesse in de relatie tussen geluid en ruimte. Zijn werk bestaat uit composities voor akoestische instrumenten, live electronica en radio programma's, geluidsinstallaties en geluidswandelingen. Sinds 2003 werd het meeste van

Prior's werk publiek gemaakt door liminal, terwijl zijn muzikale output uitgebracht werd onder zijn eigen naam of door zijn samenwerkingsverbanden Derailer (met John Matthias) en Arcades (met Dugal McKinnon). 

 

Kijk voor de volledige informatie in de programmagids

Voor de eerste SoundFjord aflevering van Inventions for Radio met Dan Scott, klik hier

 

www.soundfjord.org

www.liminal.co.uk