spinner

Jasper Stadhouders

ma 25 nov 2013

Tijdens onze terugkeer naar radio als instant compositie in (a)Live & (RE)turn To Zender op 1 december 2013 (16:00 – 20:00 uur) kan Jasper Stadhouders, de broer van………, natuurlijk niet ontbreken.

 

Jasper Stadhouders bespeelt in tegenstelling tot zijn broer Bram Stadhouders de gitaar, het liefst, op een aanvallend agressieve manier. In de eigen trio's, Cactus Truck en Stadhouders/Govaert/De Joode, maar ook in de vele andere gelegenheidsformaties gaat het er wild aan toe. Een kakofonie aan gitaarslaan en snarenplukken, met abrupte korte stiltes en verstilde intermezzo's maken de impro-sets tot een intense belevenis. De afgelopen jaren heeft Jasper Stadhouders met veel mensen uit het impro-circuit gespeeld, zoals Han Bennink, Wolter Wierbos, Ken Vandermark, Terrie Ex, Andy Moor, Jeb Bishop, Mars Williams and Michael Moore. In december vertrekt Jasper Stadhouders voor een korte tour naar Japan.

 

Tijdens a)Live & (RE)turn To Zender zal Jasper in verschillende combinaties zijn terug te horen. Sowieso zal er een sessie plaatsvinden met de beide Stadhouders, maar er zijn ook sessies met Leo Svirsky, David Dramm, Robert van Heumen en Daniel Cross.

 

Klik hier door naar de website van Jasper Stadhouders.

http://jasperstadhouders.com/

 

Luister hier naar het programma Pakrammel met unieke live-opnamen van Cactus Truck.