spinner

Modern pootjebaden: Festival in de Branding

za 22 feb 2020

Modern pootjebaden? Kom dan op 7 en 8 maart naar Festival Dag in de Branding!
Een weekend lang programmeert Festival Dag in de Branding de nieuwste muziek op verschillende locaties in Den Haag. De IJslandse componiste Anna Thorvaldsdottir staat begin maart centraal in twee concerten van het New European Ensemble. Maar er is meer: het Nederlands Blazers Ensemble trapt op zaterdag af met de familievoorstelling The Unknown Chaplin, met Micha Hamel, Reza Namavar en Oene van Geel. Componist en artist-in-residence Meriç Artaç presenteert het nieuwe werk Zizos speciaal geschreven voor het festival en uitgevoerd door musici uit het Catchpenny Ensemble.

In tien jaar ontwikkelde Dag in de Branding zich tot een toonaangevend festival voor nieuwe muziek, met vier programma’s per jaar op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica.

Kaartverkoop
Voor elk concert zijn losse kaarten te koop. Maar u kunt ook voordelige passe-partouts bestellen voor alle concerten op 7 en 8 maart. En studenten krijgen aantrekkelijke kortingen! Meer info en het volledige programma staat op Dag in de Branding.