Acoustic Roots | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
spinner

Acoustic Roots

vr 21 okt 2022 21:00 uur

Acoustic Roots goes Batavierhuis. In de komende tijd zijn we te gast in het Batavierhuis in Rotterdam. In deze aflevering: Nana M. Rose

 

Karin van den Boogaert en Nana M. Rose (eigen foto)

 

Acoustic Roots heeft alweer een tijdje onderdak gevonden in het Batavierhuis in Rotterdam en dat blijkt een grote bron van muzikaal talent. In deze aflevering ruim baan voor Nana M. Rose. Geboren in Brabant en opgeleid in Rotterdam; ze studeerde zang/Songwriting aan de pop-afdeling van het Conservatorium van Rotterdam (Codarts).
Als Nana binnenkomt, komt er ook iemand binnen. Als ze gaat zitten achter de piano is ze niet over het hoofd te zien. En als ze haar mond open doet, is haar zang onontkoombaar. Liet ze eerder met de single ’Sweet Honey’ nog een dromerig indiefolk geluid horen, in deze Acoustic Roots kunnen we Nana’s formidabele stem in de volle breedte bewonderen. Haar nieuwe songs kwamen tot stand in coronatijd. Een tijd waarin noodgedwongen alles stil lag, maar waarin ze ook de noodzakelijke rust had om prachtig nieuw werk te maken. Een uur lang genieten van haar muziek!

1. Only you
2. Garden
3. Feathers
4. High
5. Whispers
6. Dream
7. I don’t wanna leave you
8. Blue
9. November
10. Singleversie van ‘November’ (fragment)

 

Samenstelling: