Concertzender live | Concertzender.nl :: Radio
spinner

Concertzender live

vr 25 mrt 2011 20:00 uur

November Music 2010 #6
De zesde van achtien uitzendingen met live opnamen van zo’n beetje alle concerten die tijdens het festival November Music 2010 plaatsvonden.

Op 13 november 2010 trad The Indian Core op in het concert (No / India) in de Kleine Zaal van de Verkadefabriek, in ’s-Hertogenbosch.
De Noorse moderne jazzformatie The Core creëert samen met twee bekende Indiase musici een knappe fusie van wereldse klanken en bezwerende improvisatie à la John Coltrane.
In dit concert hoort u de vier jazzmuzikanten uit Core: Jonas Kiullhammar op saxofoon, Erlend Slettevoll aan de piano, Steiner Raknes op contrabas en Espen Aalberg, drums. Zij worden muzikaal bijgestaan door Fateh Ali, sitar en Prasenjit Mitra op tabla. De stem is van de Noorse zangeres Kirsti Huke.
Omdat wij nog wat tijd over hebben laten wij u een opname horen van het Mondriaan Quartet in een door India geïnspireerd werk van Paul Frankhuijzen.
Indian Core:

  1. Lost in Moscow
  2. Nautical Smile
  3. Minor feeling
  4. Dirt
  5. Lament
  6. Too much handsome

Live-opname door Fred Momotenko op 13 november 2010 in de Verkadefabriek Kleine Zaal, ’s-Hertogenbosch, ihkv. November Music 2010.
Mondriaan kwartet.jpeg
Mondriaan Quartet

Paul Frankhuijzen
The Office Tiger (2009). Mondriaan Quartet
Live-opname door Kees van de Wiel op 2 februari 2011 in Muziekcentrum de Toonzaal te ‘s-Hertogenbosch.
Concert #7 van November Music: MAE/Scanner met ‘Imprisoned’ wordt op 18 april 2011 om 20:00 uur uitgezonden

Samenstelling: