spinner

Stem ook op de Concertzender!

za 28 jul 2018
Thema: Algemeen

Dit jaar, 2018, worden er voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters. Deze prijzen heten de Online Radio Awards 2018. Ook de Concertzender, X-Rated en Bob Rusche zijn kanshebbers. Stemt u mee? Dit kan t/m 10 augustus 2018.

Het radiolandschap is volop in beweging. Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten daarom dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Met dit initiatief worden er voor het eerst in de Nederlands radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

De Online Radio Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de meest opvallende online radiomakers. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

– Beste online radiostation
– Beste podcast
– Beste online presentator/presentatrice
– Beste online radioambassadeur

Het publiek kan zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Aan de hand van het aantal stemmen zal een deskundige jury de genomineerden bekend maken. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt door de jury bepaald.

Tot en met 10 augustus 2018 kan er worden gestemd.
Op dinsdag 4 september om 17:00 uur worden de winnaars van de Online Radio Awards bekend gemaakt in de Mediastad Hilversum.

Stem hier op uw favoriete station

Stem hier op uw favoriete podcast/radioprogramma

Stem hier op uw favoriete presentator

Vind hier meer info