spinner

Zet eens een boom op in december

wo 19 dec 2018
Thema: Algemeen

December: een mooie tijd voor bezinning, zeker na alle weemoed van de afgelopen maand. En een uitgelezen kans voor muziek en goede verhalen. Onder het motto ‘Zet eens een boom op in December’ vertelt CZ-presentator en rasverteller Thijs Bonger hoe hij te werk gaat in de long read van deze maand. Van hem is tevens de eerste bijdrage opgenomen in de nieuwe serie Bonger & De Graaf. Vanaf dit nummer zullen Thijs Bonger en collega-presentator-schrijver Bart de Graaf af en toe hun licht laten schijnen op muziek en alle menselijke activiteiten daaromheen. Zoals applaudisseren. Lees de bijdrage van Thijs Bonger en u weet hoe dat (niet) moet.

Ook elders speelt er deze maand weer van alles, vooral als u van barokmuziek houdt. We besteedden op 17 december 2018 al aandacht aan de tentoonstelling Caravaggio, Utrecht en Europa  in het Utrechtse Centraal Museum. Daarnaast aandacht voor twee bijzondere Kerstconcerten en de verkiezing van de beste Bach-cd van 2018, waaraan u mee kunt doen als jurylid.

Wij gaan vol goede voornemens en met een paar snode plannen 2019 in. Vanaf de volgende nieuwsbrief, die eind januari verschijnt, hopen we u daarover meer te kunnen vertellen. Voor nu wensen alle 175 medewerkers van de Concertzender u een gelukkig en in muzikaal opzicht rijk gevuld 2019.