spinner

Big Band special bij CO LIVE! On the Road

di 16 mei 2023
Thema: Jazz

Je bent zondag 21 mei welkom bij de opname van Co Live! On the Road, deze keer een speciale big band editie met het Utrechts Jazz Orkest.

Het Utrechts Jazz Orkest is één van de oudste bigbands in Nederland. De band behoort tot de top van Nederlandse amateurorkesten. In Nick Vollebregt zal het UJO optreden met de volgende drie top solisten:
  • Franklin Brown is een Nederlandse zanger die bekend werd dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. Tegenwoordig treedt hij veelvuldig solo op.
  • Frits Landesbergen is een slagwerker en vibrafonist met een internationale reputatie. Als freelancer speelde Frits bij Georgie Fame, Milt Jackson, Toots Thielemans, Louis van Dijk, Scott Hamilton, Joe Pass, Monty Alexander. Hij speelde op zo’n 120 CD’s als ‘sideman’ bij Madeline Bell, Ann Burton, Metropole Orkest, London Symphony Orchestra en Monty Alexander’s trio.
  • Zangeres Laura Fygi is een fenomeen. Ze begon in de meidengroep Centerfold en heeft inmiddels over de hele wereld opgetreden. Muziek maken met een big band blijft een van haar grootste liefdes, en dat zal ze in Nick Vollebregt weer laten horen.

 

Iedereen is welkom om de opname van Co Live! bij te wonen.
Nick Vollebregt Jazz Café, Naarderstraat 40 in Laren
Zondag 21 mei 2023
deuren open: 13.30 uur
opnamen: 14.00 tot ongeveer 16.00 uur

 

Presentatie en samenstelling: Co de Kloet
Productie en samenstelling: Martine van Zelst
Techniek: Marc Broer

 

Co Live! On The Road wordt mede mogelijk gemaakt door BumaCultuur