spinner

Café Zimmermann met Arno Bornkamp

do 20 mrt 2014
Thema: Oud

 

 

Op zaterdag 22 maart houdt het team van Geen dag zonder Bach een nieuwe Café Zimmermann in Muiderberg. Wij nodigen u uit aanwezig te zijn bij deze opname met de wereldvermaarde saxofonist Arno Bornkamp!

 

Café Zimmermann
Café Zimmermann was in de tijd van Bach de plaats waar hij met zijn zoons en muziekstudenten wereldlijke muziek uitvoerde onder het genot van een kop koffie en gebak. De concerten waren gratis, de bezoekers betaalden wel voor de consumpties. Hier werden de klavecimbelconcerten en heel toepasselijk de koffiecantate uitgevoerd.

 

Bachproject

Wij pakken deze traditie weer op en nodigen u uit aanwezig te zijn bij een concert van Arno Bornkamp. Deze wereldvermaarde saxofonist en docent aan het Conservatorium van Amsterdam, is bezig een Bachproject (Bach in Beeld) te spelen op de saxofoon zonder een noot te veranderen. Hij deed dit al in de Noorderkerk te Amsterdam met een prachtig, soms speels, soms meditatief, concert.
Hij is nu onze gast en laat o.a. een integrale cellosuite horen. U kunt bij de live-opname aanwezig zijn zonder toegangskosten!

 

Praktische info:
Opname: zaterdag 22 maart 2014, 11.30 – 12.30 uur
Locatie: Restaurant Brasserie 't Lagerhuys, Dorpsstraat 29 te Muiderberg

 

Gratis tickets kunt u reserveren door uiterlijk vrijdag 21 maart een mail te sturen naar bach@concertzender.nl

Wij verzoeken u voor dit uitzonderlijke concert uiterlijk 11.00 uur aanwezig te zijn.

 

Uitzendingen zijn op een later tijdstip.

 

Verdere info op de site van Arno Bornkamp