spinner

Concertzender op Utrecht Centraal 2018

zo 3 jun 2018
Thema: Algemeen | Jazz | Klassiek | Oud | Wereld

Tijdens de Culturele Zondag – Utrecht Centraal op zondag 3 juni verandert Utrecht in één groot muziekpodium. Ook dit jaar doet de Concertzender uiteraard mee! We zijn heel blij dat we op die dag te gast mogen zijn bij onze buren, de Winkel van Sinkel.

Ter gelegenheid van Utrecht Centraal zendt de Concertzender live uit vanuit de Winkel van Sinkel met optredens op het hoofdpodium in de grote zaal, afgewisseld met gesprekken met, en muziek van gasten die we in de coctaillounge ernaast zullen ontvangen.

Bekijk hier het gehele programma van Utrecht Centraal.

The Lasses

Wat gaan we doen?
Tussen 12.00 en 17.00 uur gaan we elk half uur schakelen tussen het hoofdpodium in de grote zaal van de Winkel van Sinkel en de voor deze gelegenheid omgedoopte ‘Concertzender Lounge’, pal naast de grote zaal.
Uit de Lounge komt elk halve uur een programma, dat alleen lokaal in de Lounge versterkt wordt, en zal het format volgen van Acoustic Roots, De Musyck Kamer en Café Zimmermann.

Onze gasten vertellen over, en spelen hun muziek, aangevuld met actuele onderwerpen en gesprekken met andere musici.

Baroque & Beyond

Een tipje van de sluier
Het net opgerichte barokorkest Baroque & Beyond Orchestra o.l.v. Tomasz Aleksander Plusa zal de openingsact verzorgen op het podium van de Winkel van Sinkel.
Verder op dit podium verschijnen The Lasses, blaasensemble Tête de la Musique en udspeler Haytham Safia met U’Duet, een mix van klassiek Arabisch, Blues, Balkan en Jazz.
In de Lounge ontvangen we singer songwriters als Géonne Hartman en Robin Kester.

Uitzendtijd:
Zondag 3 juni 2018, 12.00 – 17.00 uur

 

Bekijk hier het gehele programma in onze gids.