spinner

Concertzender op Utrecht Centraal 2018

We zijn de buren van om-de-hoek, maar natuurlijk ook heel blij dat we op 3 juni 2018 tijdens de Culturele Zondag ‘Utrecht Centraal’ te gast mogen zijn in de Winkel van Sinkel!

Tijdens Utrecht Centraal verandert Utrecht op 3 juni in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad.

Bekijk hier het gehele programma van Utrecht Centraal.

Ter gelegenheid hiervan zendt de Concertzender live uit vanuit de Winkel van Sinkel met optredens op het hoofdpodium in de grote zaal, afgewisseld met gesprekken mét, en muziek van gasten die we in de lounge ernaast zullen ontvangen.

Wat gaan we doen?
Tussen 12.00 en 17.00 uur gaan we elk half uur schakelen tussen het hoofdpodium in de grote zaal van de Winkel van Sinkel en de voor deze gelegenheid omgedoopte Concertzender Lounge.
Uit de Lounge komt elk halve uur een programma, dat alleen lokaal in de lounge versterkt wordt, en zal het format volgen van Acoustic Roots, De Musyck Kamer en Café Zimmermann.

Onze gasten vertellen over, en spelen hun muziek, aangevuld met actuele onderwerpen en gesprekken met andere musici.

Een tipje van de sluier
Het net opgerichte barokorkest Baroque & Beyond Orchestra o.l.v. Tomasz Aleksander Plusa zal de openingsact verzorgen op het podium van de Winkel van Sinkel.
Verder op dit podium verschijnen Tête de la Musique, een uitzonderlijk blaasensemble, en udspeler Haytham Safia met U’Duet, een mix van klassiek Arabisch, Blues, Balkan en Jazz.
In de Lounge ontvangen we o.a. de 22-jarige singer songwriter Géonne Hartman.

Uitzendtijd:
Zondag 3 juni 2018, 12.00 – 17.00 uur