spinner

De Concertzender neemt de Slide Factory Festival 2007 op

do 3 mei 2007

Het Nieuw Trombone Collectief organiseert van 3 t/m 6 mei 2007 in Rotterdam haar tweede trombonefestival: SLIDE FACTORY.

Zoals u van ons gewend bent, gaan wij door met het opnemen van bijzondere concerten door heel het land. Op 3 mei om 20.15 gaat het Slide Factory Festival van start in de Doelen in Rotterdam. En wij zijn erbij – de Concertzender neemt alles voor u op.
Wat is Slide Factory? George Wiegel, voorzitter stichting Nieuw Trombone Collectief : “Onconventioneel, kwalitatief, het neusje van de zalm en voor elk wat wils. Slide Workshops door geheel Nederland en België als opwarmer en master classes van toptrombonisten als Michel Becquet en Mark Nightingale bieden amateurs van alle niveaus en studenten precies dat wat interessant is.
Trombonemakers tonen de nieuwste snufjes. Vele nationale en internationale artiesten en ensembles garanderen kwalitatieve en afwisselende concerten. Last but not least zal het Rotterdamse publiek worden getrakteerd op een groots buitenspektakel.”
De Internationale Trombone Association heeft Slide Factory gekenmerkt als de officiële Europese editie van het International Trombone Festival 2007.
Voor meer informatie en het programmaoverzicht zie: www.slidefactory.nl