spinner

de week van……..?

ma 5 nov 2018

Deze week vanaf donderdag 8 november staat Utrecht in het teken van Le Guess Who?

Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is, besteedt de Concertzender aandacht aan dit avontuurlijke en grensverleggende muziekfestival.

Ook dit jaar geeft programmamaker Bob Rusche in X-Rated een overzicht van wat de bezoeker van Le Guess Who? op de vele verschillende podia in Utrecht kan verwachten.

In de eerste X-Rated || Le Guess Who? special o.a. aandacht voor Devandra Banhart, Seefeel, Philipp Bückle, Lucrecia Dalt en Jozef Van Wissem.

Luister hier naar X-Rated van 21 oktober 2018 met aandacht voor Le Guess Who? 2018.

In de tweede X-Rated || Le Guess Who? special o.a. aandacht voor Swamp Dogg, Escape-ism, Lydia Lunch/Big Sexy Noise en Jerusalem In My Heart.

Luister hier naar X-Rated van 4 november 2018 met aandacht voor Le Guess Who? 2018.

Op zaterdag 10 en zondag 11 november kunt u tijdens Le Guess Who? de Concertzender vinden in Theater Kikker op de Ganzenmarkt. Daar maken we opnamen van Jozef van Wissem, Eli Keszler, Miho Hatori, Maja S. K. Ratkje en Sourakata Koite.

En na het festival kunt u op woensdag 14 november om 20:00 uur in Concertzender Live luisteren naar de Han Bennink sessies, die wij vorig jaar opnamen tijdens Le Guess Who? in TivoliVredenburg en Kytopia.