spinner

Er zijn nog plaatsen voor zondag!

vr 12 jun 2009

Op zondag 14 juni kunt u bij ons te gast zijn en genieten van een bijzonder Young Professionals Liveconcert in Hilversum.

(foto: Peter Koedoot)
In samenwerking met de studenten radiomaken van het Conservatorium van Amsterdam organiseren wij op 14 juni van 13.00 tot 17.00 uur een zondagmiddagconcert in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Alle artiesten zijn studenten aan het Conservatorium, en de meesten hebben zelfs prijzen gewonnen. Zo treedt o.a. Saeko Oguma, de winnares van het altvioolconcours op, net als Rosanne Philippens, de winnares van het Oskar Back-concours. Maria Fernandez Alvares, winnares van het Prix du Port, zal ook optreden, en het fantastische tango kwartet Tanguarda.
Het programma:
Deel 1
13.00 – 13.45 Saeko Oguma speelt werken van Reinecke, Beethoven, Soeters en Holtackers. M.m.v. Daniël Kramer, piano; Sanne Bijker, cello; Johan Olof, viool; Carel den Hertog, viool; Bart Soeters, basgitaar; Joris Holtackers, percussie.
Korte pauze
14.00 – 14.30: Maria Fernández Álvarez zingt o.a. traditionele Cubaanse slaapliedjes en eigen werk. Ze zal worden begeleid door Norman Peplow, piano. 
Grote pauze
Deel 2
15.00 – 15.45: Rosanne Philippens speelt Ravel, Ysaÿe, Adams, Shostakovitsj en Wieniawsky. Ze wordt begeleid door haar collega’s van het Allegra Kwartet (Nadai Frissen, viool; Hannah Strijbos, altviool; Lidy Blijdorp, cello); Gerard Bouwhuis, piano; Yuri van Nieuwkerk, piano.
Korte pauze
16.00 – 16.30: Tanguarda speelt tango’s van grote diversiteit; van klassiekers tot Tango Nuevo en werken van Astor Piazzolla. De kwartetleden zijn Ville Hiltula, bandoneon; Alexandre Kanji, viool; Maria Martinova, piano; Matthew Midgeley, contrabas.
Wilt u erbij zijn? Stuur een email
naar
livemiddag@concertzender.nl  met vermelding van uw naam en het aantal gasten dat u mee wilt nemen. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt.