spinner

Jazz On The Sofa

vr 18 okt 2019
Thema: Hedendaags | Jazz

Op zondag 3 november vindt Jazz on the Sofa plaats in Zeister woonkamers.

Jazz on the Sofa is een festival met internationale artiesten van top klasse en vaak afkomstig uit verre landen. Dit jaar zijn er het Sloveense piano fenomeen Kaja Draksler, de Braziliaanse diva Lilian Vieria of de kersverse Boy Edgar Prijs winnaar van 2019 Jasper Blom. Organisator Mark Alban Lotz, zelf ook als musicus betrokken bij het festival, zoekt ieder jaar een unieke samenwerking op: in deze editie met de super bassist Nelson Cascais uit Lissabon.

Jazz on the Sofa is een initiatief van de Stichting Lotz Of Music en vindt jaarlijks plaats in Zeist. Tevens is de uit Utrecht afkomstige fluitist, componist en improvisator Mark Alban Lotz regelmatig te beluisteren bij de Concertzender.

Mark Alban Lotz gaat in het radio programma ‘Acoustic Moods: Lotz of Music’ maandelijks in gesprek met Ton Maas en praat daar over de muziek, die hij tijdens zijn vele reizen over de wereld verzamelde.

Luister hier naar de eerste aflevering van ‘Acoustic Moods: Lotz of Music’.

Maar………..ga vooral luisteren naar de programma’s van Pakrammel op donderdag 24 oktober en de vierde aflevering van ‘Acoustic Moods: Lotz of Music’ op vrijdag 25 oktober, want daarin zal aandacht worden besteed aan het Jazz on the Sofa festival in Zeist.

Zie ook: http://jazzonthesofa.nl