spinner

Maak werk van je liefde voor muziek. Bij de Concertzender!

zo 28 aug 2022
Thema: Algemeen

Bij de Concertzender werken bijna 200 onbezoldigde muziekliefhebbers. Ze zorgen dat er elke dag en elk uur mooie, ontroerende, onthutsende, irritante, zachte, KEIHARDE, speelse, bezonken, vrolijke, onbegrijpelijke, traditionele, bekende, nieuwe, exotische, swingende muziek op de zender klinkt. En dan hebben we het nog niet eens over al die andere muziek. Wij zenden muziek uit waarvan we vinden dat die het waard is beluisterd te worden. Of er mensen zijn die dat ook vinden, interesseert ons zeer. Maar we laten ons daar niet door beperken.

Natuurlijk zijn er de programmamakers, technici en presentatoren die onze programma’s maken, maar ook een tekstschrijver voor ons opname-archief, twee dames die de gegevens van onze donateurs beheren, een grafisch vormgever, twee producenten voor Concertzender Live. Velen komen langs op ons kantoor in hartje Utrecht.

Voor vrijwilligers zijn er heel diverse klussen bij de Concertzender. Op www.concertzender.nl/vacatures vind je ze allemaal. Op dit moment zoeken we in het bijzonder naar:

  • een coördinator Klassieke Muziek, die de programmering van de Klassieke Muziekprogramma’s verzorgt. Als muziek tussen 1750 en 1945 jouw passie is én je leiding kan geven aan de eigenzinnige programmamakers, horen we graag van je.
  • een samensteller hedendaags die graag de mooiste nieuwe muziek laat horen aan onze luisteraars.
  • aanvulling op ons team van studiotechnici die in de avond de live-uitzending verzorgen vanuit onze studio in hartje Utrecht.