spinner

Maak werk van je liefde voor muziek. Bij de Concertzender

wo 30 mrt 2022

Bij de Concertzender werken bijna 200 onbezoldigde professionals en vrijwilligers bij de Concertzender om dagelijks en rond de klok muziek te laten klinken. Natuurlijk zijn er de programmamakers, technici en presentatoren die onze programma’s maken, maar ook een tekstschrijver voor ons opname-archief, twee dames die de gegevens van onze donateurs beheren, een grafisch vormgever, twee producenten voor Concertzender Live. Sommigen doen dat vanuit huis. Anderen komen langs in de studio in hartje Utrecht. Voor vrijwilligers zijn er heel diverse klussen bij de Concertzender! Op www.concertzender.nl/vacatures vind je ze allemaal.

We zoeken versterking:

  • een coördinator Klassieke Muziek, die de programmering van de Klassieke Muziekprogramma’s verzorgt. Als de muziek tussen 1750 en 1945 jouw passie is én je leiding kan geven aan de eigenzinnige programmamakers, horen we graag van je.
  • Bij het wekelijkse programma Concertzender Actueel kun je aan de slag als redactie-assistent.
  • En om nog meer luisteraars naar de Concertzender te krijgen, zetten we volop in op de social media. Ben jij degene die uitblinkt in creatieve content? Meld je dan aan als PR-medewerker.