Search for:
spinner

Nu live in concert: Aline Frazao!

za 8 dec 2012

De Angolese singer-songwriter Aline Frazao geeft zaterdag 8 december om 20.00 uur een concert in Vredenburg. U kunt dit concert live beluisteren via de livestream op onze website.

Luister live via Concertzender.nl
De live-stream is te beluisteren via de website. Voor aanvang van het concert wordt het themakanaal ‘Concertzender Live’ actief en staat dan bovenaan in de lijst met themakanalen (rechts op de homepage). Klik het themakanaal aan en er komt een rechtstreekse verbinding met Vredenburg Leeuwenbergh tot stand.
Aline Frazao
Mixt haar Afrikaanse roots met invloeden van bossa nova en jazz tot een combinatie van eigen liedjes en repertoire uit Angola, Brazilië en Kaapverdië.Aline Frazão (1988) is één van de meest opvallende artiesten van de nieuwe generatie Angolese musici. Ze begon op haar negende te zingen in haar geboortestad Luanda, Angola – waar toen een burgeroorlog woedde. Pas veel later, na een studie in Lissabon, een uitwisseling in Barcelona en een stage in Madrid, besloot de jonge Frazão voor de muziek te kiezen.
Debuut-cd
Eind vorig jaar nam ze in Santiago de Compostela haar debuut-cd Clave Bantù op, nu ook uit in Nederland: een selectie van elf nummers die ze schreef tijdens haar muzikale en persoonlijke avonturen in Angola, Portugal en Spanje. Op de jazzy plaat vermengt de drieëntwintigjarige zangeres haar Afrikaanse roots met fado, bossa nova en andere lusofone muziek, begeleid door percussie, bas, en hier en daar een trombone. Van 30 november tot en met 7 december speelt Frazão met World Sessions in zes Nederlandse zalen.