spinner

Online Radio Awards: stem op de Concertzender

zo 25 aug 2019
Thema: Algemeen

Ook dit jaar dingt de Concertzender mee voor de Online Radio Awards 2019‬. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens de Dutch Media Week uitgereikt aan de meest opvallende online radiomakers. De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl zijn gestart met deze editie, waarbij prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën Online Radiostation, Beste Podcast en Beste Online Presentator/presentatrice.

Als station dingt de Concertzender mee met de programma’s X-Rated, Die Sanck een Liedt en Sound the Trumpet, Strike the Viol! Bij de presentatoren maken Bob Rusche, Evert Jan Nagtegaal en Sjaak Roodenburg kans de titel van Beste Online Presentator te winnen.

U kunt nog tot 15 september 2019 stemmen op uw favoriete online radiostation, podcast en presentator. Tijdens de Dutch Media Week op woensdag 9 oktober worden de winnaars van de Online Radio Awards bekend gemaakt.