spinner

Pianist Polo de Haas speelt solo Canto Ostinato van Simeon ten Holt

ma 19 jun 2017
Thema: Hedendaags

Het concert vindt plaats op donderdag 22 juni in de Amstelkerk, een houten kerkgebouw uit 1668. Sinds de eerste live registratie in 1984 is er geen elpee meer verschenen met dit werk van Ten Holt. Voor de geluids-/klankliefhebbers is de bijzondere opname op een Fazioli piano met stikstofkabels extra aantrekkelijk. De Haas speelt meeslepend, uiterst ritmisch en intens.

Pianist Polo de Haas speelt solo Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Colette Noël, weduwe van Ten Holt, neemt het eerste exemplaar van de Elpee (!) en CD van Canto Ostinato Solo door Polo de Haas in ontvangst. Tijdens dit concert speelt Polo de Haas ook werk van Philip Glass, Erik Satie en zijn eigen compositie ‘Improvisations and Harmonies’. Na afloop is de cd of elpee te koop en kan worden gesigneerd  door Polo.

Entree: € 15,- Diverse kortingen € 10,-.
U kunt kaarten kopen via: https://shop3.ticketscript.com/channel/html/get-products/rid/VGEYHUAN/eid/347646/date/2017-06-22/tsid/264461/sid/0/language/nl

Wat is er mooier dan Canto op een warme zomeravond, gespeeld door Polo de Haas met een lekker glaasje witte wijn (of kopje thee natuurlijk!) na afloop!!!
Het concert begint om 20.15 uur en is om ongeveer 22.00 uur afgelopen.