spinner

Solta a franga

vr 9 apr 2010 23:00 uur

Een feest zonder grenzen. Deze week samengesteld door DJ Safri.

DJ Safri is één van de toonaangevende worldgrooves DJ’s van Nederland. Hij is gespecialiseerd in de zogenaamde ‘Urban World Music’, een unieke muzikale mix die traditionele ritmes en melodieën uit alle hoeken van de wereld combineert met de hotste hedendaagse clubsounds. Het resultaat is een onweerstaanbare globale smeltkroes, de perfecte soundtrack voor een steeds kleiner wordende wereld zonder grenzen!
DJ Safri stond in 2003 aan de wieg van ‘Mystic Grooves‘, de baanbrekende oosterse dansavonden in o.a Rasa, Melkweg en Tivoli.
Sinds 2008 is Safri één van de residents van de maandelijkse ‘GlobaLoca!‘ avonden in het SJU in Utrecht. Verder draait hij door het hele land, en soms daarbuiten.
website: www.djsafri.com
zie ook: http://www.myspace.com/solta_a_franga
Sonic Incense: Indian Dubstep Mix
Dubstep is al jaren lang hot in de underground. De (verre) roots van de Jamaicaanse dub werden in London versneden met genres als drum&bass en garage. Ook steeds meer migranten met Indiase roots zijn zich met het genre bezig gaan houden. Een aantal van hen was daarvoor al jaren actief in de ‘Asian Underground’ scene. Flarden klassieke Indiase muziek en Bollywood blijken goed te mengen met de diepe duistere bassen van dubstep!
DJ Safri luistert al jaren naar dubstep, maar dit is z’n eerste mix in het genre. Waarschuw je buren, zet je stereo op 10, steek wat wierook op en laat je bedwelmen!
01. Masala. Hollywood-Bollywood-Lollywood.
02. Dusk + Blackdown. Iqbal’s Groove (feat. Farrah).
03. Dubbist. East Road.
04. Bombay Dub Orchestra. Journey (Liquid Stranger’s Sliptrip Edit).
05. Dusk + Blackdown. Lata VIP.
06. Ges-E & Sukh Knight. Vengeance.
07. Nitin Sawhney. Ek Jaan (Cotti Remix).
08. Sukh Knight. Knightlife.
09. Talvin Singh. Traveller (Talvin Singh City Remix).
10. Dusk + Blackdown. Kuri Pataka (The Firecracker Girl) (ft. Teji & Farrah).
11. Liquid Stranger. Hexed & Perplexed (feat. Deeyah).
12. Dusk + Blackdown. Rolling Raj Deep.
13. Bandish Project. Waiting.

Samenstelling: