spinner

Resonator

vr 23 okt 2020
Thema: Crosslinks

Zondag 25 oktober duikt Resonator opnieuw in ondergrondse klankwerelden. Maak het mee!

Vanuit Athene presenteert de Griekse componist Yannis Kotsonis zijn programma Resonator. Maandelijks maakt Kotsonis een reis door de wereld van de eigentijdse elektronische en experimentele muziek. De Resonator mix draait om electro-acoustische fragmenten, geïmproviseerde geluiden, vreemde liedjes en auditieve absurditeiten. In de tweede editie van Resonator passeren bekende namen, zoals Jan Jelinek, David Toop en Oliver Coates. Maar ook vooral heel veel onbekende musici en componisten, die fascinerende klankwerken loslaten in de wereld van de nieuwe muziek.

Yannis Kotsonis is behalve componist voor theater producties, video, multimedia installaties en films ook docent media, film, filosofie en sound-design op diverse universiteiten wereldwijd.

Klik hier door naar de programma gegevens van de eerste aflevering van Resonator op zondag 27 september om 20:00 uur. En luister terug.

En ga hier door naar de tweede aflevering van Resonator en luister zondag 25 oktober van minuut tot minuut mee naar alles wat u wordt gepresenteerd.