spinner

Royal Raymond Rife

ma 19 jul 2021
Thema: Crosslinks

De ontdekker van de resonantietherapie staat zondag 25 juli om middernacht centraal in Dr. Klangendum.

De radiofonische productie Royal Raymond Rife And His Mortal Oscillatory Rates, gecomponeerd door Robert Kroos, wordt zondag 25 juli om 12 uur ’s nachts uitgezonden door Dr. Klangendum. U weet wel, het programma met onafhankelijke geluidskunst, radiofonische projecten en andere audio-non-visuele misverstanden en vondsten.

Rond 1920 heeft Dr. Royal Raymond Rife een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan in de geschiedenis: hij bouwde de meest krachtige microscoop ooit gemaakt en was de eerste mens die een levend virus zag. Zo heeft hij ontdekt, dat elk ziekte veroorzakend micro-organisme een frequentierange heeft, waarin het kan worden vernietigd, dit is het ‘window of vulnerability’. De Rife frequenties zijn de primaire hoge frequenties die invloed uitoefenen op deze frequentierange, zodat het ziekteveroorzakende micro-organisme wordt vernietigd.

Spannende medische uitvindingen, onwikkelingen en toepassingen. Vooral omdat de door Rife ontwikkelde resonantietherapie omstreden was en Rife’s bevindingen weggemoffeld werden en hij voor gek werd uitgemaakt. Hoewel hij zijn bevindingen makkelijk wetenschappelijk kon bewijzen, werd er door andere onderzoekers geweigerd om door zijn microscoop te kijken. De rest van zijn leven werd Rife tegengewerkt.

Luister zondag 25 juli naar Dr.Klangendum en lees hier meer over het programma.

En mocht u interesse hebben in Royal Raymond Rife’s verhaal, lees hier meer.