Search for:
spinner

Surround Radio runner up bij IBC Awards!

do 14 sep 2006

Publieke Omroep en Concertzender runner up bij IBC Awards!

Afgelopen zondag is Publieke Omroep in samenwerking met Concertzender tijdens de uitreiking van de IBC Awards uitgeroepen tot runner up in de categorie Innovation in Content Delivery. Het pilotproject Surround Radio werd in juli 2006 genomineerd voor een IBC Award. Dit is een internationaal erkende prijs op het gebied van technologische innovatie en content. De prijsuitreiking vond plaats in de Rai te Amsterdam. IBC organiseert jaarlijks s’ werelds grootse evenement op het gebied van het creëren, managen en leveren van content voor de entertainment industrie.
De eerste prijs is toegekend aan de organisatie 3G Mobile Studio die de Award wonnen met het project; from a 3G handset to a 3G mobile studio. Andere genomineerden in de categorie waren Omnibus Systems en Red Bee media.
Het pilotproject Surround Radio is een initiatief van Publieke Omroep en wordt gerealiseerd door Concertzender. Het is het eerste webradiostation in de wereld dat non-stop programma’s uitzendt in surround sound. Het station is te beluisteren via, www.surroundradio.nl en www.concertzender.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike de Vries: maaike.de.vries@omroep.nl