spinner

Veldopnamen van Mars

vr 28 jun 2019

Zondag 30 juni om 24:00 uur start er een nieuwe serie programma’s van het Dr. Klangendum productiehuis.

Dr. Klangendum¬† presenteert onafhankelijke geluidskunst, radiofonische projecten en andere audio-non-visuele misverstanden en vondsten. En in de nieuwe serie programma’s, die starten op zondag 30 juni gaat Dr. Klangendum van start met veldopnamen van Mars, de planeet.

Dr. Klangendum beschikt over een eigen productiehuis/studio bij WORM Rotterdam. Met grote regelmaat vinden daar workshops, klanksessies en radiofonische gefröbel-opnamen plaats. Vrijwel alle grote namen uit de experimentele muziek hebben wel eens bij Klangendum geresideerd.

Dr. Klangendum nadert bij de Concertzender zijn 300ste aflevering. En heeft daarmee heel veel afleveringen gepresenteerd met klankkunst en absurdistische radiofonie. En dan hebben we het nog geeneens over de WORM Radio programma’s, die de jaren voor Klangendum de Concertzender vulden.

Een omvangrijk archief, waar de wereldwijde liefhebbers van klankkunst hun vingers bij aflikken.

Voor zondag 30 juni staat de eerste aflevering van een nieuwe reeks eigen Klangendum producties geprogrammeerd. Een aflevering, waarin Sindre Bjerga en Frans de Waard u kennis laten maken met de door hun verzamelde veldopnamen van de planeet Mars.

Klik hier door voor de programmagegevens van Dr. Klangendum; 30 juni 2019 om 24:00 uur.