spinner

Vitobrothers in Surround

ma 16 okt 2006

Aanstaande zaterdag 7 oktober geven de Vitobrothers een concert in “Podium Mozaïek” te Amsterdam. Daarbij presenteren ze hun debuutalbum “Six Short Stories”. Deze DVD is opgenomen in surround sound, en zal te horen zijn in het programma Concertzender.nl, op 8 oktober om 15:00. Uiteraard in multichannel audio.
De Vitobrothers maken electro-acoustic space-jazz filmtrips en improviseren live bij een collage uit arthouse films. Ofwel: drie jazzmuzikanten maken muziek geïnspireerd door beelden die tegelijkertijd op een groot scherm worden vertoond. Line-up: Wiboud Burkens, keyboards; Eric Hoeke, drums; Manuel Hugas, bass. Bezoek hier hun website.
Het concert vindt plaats in Podium Mozaïek op de Bos en Lommerweg 191 te Amsterdam en start om 20:00. Na het optreden van de Vitobrothers zal SFEQ ook van zich laten horen.
De Multichannel versie van de DVD zal dus te horen zijn in ons programma Concertzender.nl. op zondag 8 oktober, om 15:00. Te ontvangen via het kanaal Surround Radio. Hier vindt u ook meer informatie over dit multichannel kanaal.