spinner

Voor de echte liefhebber

zo 25 jun 2023

De Concertzender is er voor muziekliefhebbers die het avontuur niet schuwen. Onder het motto ‘herkennen en verkennen’ schotelt de Concertzender de luisteraar dagelijks een breed muziekpalet voor, van bekend tot nog onbekend, van jazz tot wereldmuziek, van stokoude klassieke muziek tot hedendaagse ‘klassiekers’, en alle mogelijke mengvormen daarvan.

Kortom, bijzondere, ongekende, kwetsbare, ontregelende of verrassende muziek, altijd op hoog niveau. De Concertzender biedt een podium aan deze enorme diversiteit aan muziekstijlen. Zij doet dat als radiozender, als opnameproducent en als online muziekarchief.

Lees meer over onze missie op deze pagina.

 

ConcertPodium, ons digitale muziekarchief

Sinds 1984 maakt de Concertzender opnamen van de Nederlandse podiumpraktijk. We hebben een unieke collectie van duizenden opnamen van Nederlandse en buitenlandse musici, ensembles, bands en orkesten. Een groeiend deel van ons archief  is te beluisteren op de pagina ConcertPodium.

 

Houd de Concertzender in de lucht

De Concertzender is financieel geheel afhankelijk van particuliere donaties, sponsoring en fondsen. Steun ons daarom en word vriend of sponsor!