spinner

Vul nu de enquête in

di 7 jun 2005

en win een digitale radio!
Win in vijf minuten een digitale radio! De Concertzender is één van de radiostations die via digitale radio nu ook in de ether te ontvangen is.
Digitale radio wordt in de komende jaren de opvolger van FM in Nederland. Op dit moment zijn de publieke zenders (inclusief de Concertzender) te ontvangen en in het voorjaar van 2006 zullen ook de commerciële zenders volgen. Voor meer informatie over digitale radio (DAB) kunt u terecht op www.omroep.nl/digitaleradio.
Publieke Omroep en de Concertzender doen samen onderzoek om de introductie van digitale radio in Nederland zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Door deze enquête in te vullen helpt u hierbij èn dingt u automatisch mee naar een prachtige digitale radio, die zowel digitale radio als FM kan ontvangen (zie foto).
Vul hier de enquête in en win een digitale radio (duurt ongeveer vijf minuten).
Let op: Vul op het beginscherm geen e-mailadres in, maar log in met een willekeurige gebruikersnaam. Verderop in de enquête wordt u nog eens om uw e-mailadres gevraagd, hiermee wordt de winnaar van de radio bepaald. Op deze manier weet u zeker dat u later niet wordt lastig gevallen met ongewenste mail.