spinner

Winactie: Quatuor Mosaïques in Concertgebouw

zo 14 feb 2016

 

Op zaterdag 20 februari staat het Oostenrijks-Franse strijkkwartet Quatuor Mosaïques met werken van Haydn, Purcell en Bach in het Concertgebouw in Amsterdam. Het strijkkwartet wordt ook wel “een paradepaardje van authentieke muziekuitvoering” genoemd.

 

Wij mogen kaartjes verloten voor dit bijzondere concert. Stuur een mail naar katja@concertzender.nl o.v.v. “Quatuor Mosaïques”. Laat ons uiterlijk maandag 15 februari weten wie u zou meenemen naar Quatuor Mosaïques en waarom. Wie weet bent u beiden dan de gelukkigen die deze unieke avond mogen bijwonen!

 

Quatuor Mosaïques

Al ruim dertig jaar reist Quatuor Mosaïques langs de internationale podia. Het Oostenrijkse strijkkwartet koos heel bewust voor zijn naam. Net als een echt mozaïek kun je muziek op verschillende niveaus tegelijk ervaren. Als één geheel, als een heleboel flonkerende details, of focussend op een fragment. Zo benadert Quatuor Mosaïques, op authentieke instrumenten, het Barok-repertoire.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.concertgebouw.nl/concerten/quatuor-mosaiques-bachs-kunst-der-fuge-als-kwartet/20-02-2016/van=2016-02-20%3E