spinner

Zondagavond 24 juni || Van Sensenta via X-Rated tot X-Ray

do 21 jun 2018

Zondagavond 24 juni is het feest!

Zondag 24 juni gaan we vanaf 18:00 uur tot 23:00 uur live in de studio een feestje bouwen bij de Concertzender.

Het programma Sensenta van Harrold Roeland beleeft zijn 100ste aflevering, Martijn Comes (zie foto) neemt afscheid van de Concertzender en zijn reguliere programma Kraak Helder, door live in de studio een exclusief afscheidsconcert te geven en Bob Rusche gaat in zijn extra lange X-Rated een podium geven aan het Nederlandse heavy industrial-doom-jazz duo Dead Neanderthals, met ook een exclusief concert.

Bob Rusche gaat speciaal voor deze uitzending in gesprek met de aanwezige musici, componisten en programmamakers. En onze speciale gast tijdens deze avond, uitgever en componist Sietse van Erve, zal door Bob Rusche worden bevraagd over zijn levenswerk: het vastleggen en uitgeven van composities van eigentijdse toonkunstpioniers, via zijn label Moving Furniture Records, en het componeren van zijn eigen klankkunst, onder de naam Orphax.

Opgelet:

Zondag 24 juni geven we drie ‘vrienden van de Concertzender’ de kans aanwezig te zijn bij deze live avond, bij de uitzendingen van Sensenta en X-Rated en de live-concerten van Martijn Comes en Dead Neanderthals.

Luister de komende weken naar X-Rated voor meer informatie over hoe je bij deze uitzending aanwezig kan zijn. Je maakt sowieso alleen maar kans als je ‘vriend van de Concertzender’ bent.