Pauline Verburg | Colofon | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
Search for:
spinner

Presentator / Coördinator Presentatoren / Host – Pauline Verburg

Pauline Verburg (Bathmen, 1967) is zangeres, zangpedagoge, artistiek leider van Opera Tralala. Zij studeerde Cum Laude af aan het Utrechts Conservatorium bij Meinard Kraak. Pauline werkte mee aan verschillende producties, o.a. Albert Herring (Britten) en Het Uur U/Awater (J.P. Koch). Zij zong de altsolo in de Markuspassie (Keiser), de Messiah (Händel) en verschillende Bachcantates. Ook was zij te zien en te horen in de show van cabaretier Hans Liberg: de Vier Jaargetijden.

Al spoedig na haar afstuderen bleek Pauline ’s passie vooral te liggen bij het bedenken, produceren en uitvoeren van nieuwe voorstellingen voor nieuw publiek. Zo maakt zij met zangeres Renée Harp opera-cabaret voor volwassenen onder de naam Prima Diva. Daarnaast is Pauline vooral actief als artistiek leider van Opera Tralala. Opera Tralala maakt voorstellingen voor kinderen vanaf 1 jaar. Onder haar leiding zijn vier producties tot stand gekomen: Roos en het rengras (2004), De Laarzen van Lento (2007),  poesje nel (2010) en Bubbels en Bellen (2016) in welke zij ook een zingende en acterende rol heeft.

Meer informatie: www.operatralala.nl

Samen met Pianist Jeroen Snijder geeft Pauline concerten met bekend en onbekend repertoire rond thema’s als: “muziek en animatie”, waarin film en live- gezongen en gespeelde muziek gecombineerd worden.

Sinds voorjaar 2016 is Pauline presentator bij de Concertzender. Naast live-avond-presentaties, stelt ze met pianist Willem Brons iedere maand het programma Het Pianoatelier samen en presenteert ze ook maandelijks Concertzender Actueel. Sinds 2017 is zij tevens coördinator van de presentatoren.

close
Om deze functionaliteit te gebruiken moet u zijn. Heeft u nog geen account, registreer dan hier.

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account? Registreer dan hier.

Pas het wachtwoord aan