spinner

Een concert bezoeken, wat mag er mee in je tas?

di 3 mei 2022
Thema: Algemeen

Voor je concert wil je natuurlijk de beste outfit hebben waarbij je rekening houdt met elke soort tas die je erbij kan nemen. Alleen welke formaat neem je dan? Je mag niet alles meenemen vaak dus dan heeft het niet veel zin een grote tas mee te nemen als je toch niks extra meeneemt. Een kleinere tas is dan handiger, maar misschien ook niet?

Wat wordt meestal meegenomen naar een concert of feestje?
Over het algemeen neem je niet heel veel mee. Je mag namelijk niet heel veel mee naar binnen en vaak wordt dat ook gecontroleerd door beveiliging. Natuurlijk mag je geen gevaarlijke dingen zoals een mes bijvoorbeeld mee. Ook mag je geen eten en drinken meenemen. Dit moet je allemaal daar halen.

Wat je dan wel mee mag nemen? Je mag je eigen spulletjes als bijvoorbeeld je sleutel, je make up etc. meenemen. Dat zijn meestal dan ook geen grote spullen en daar heb je dan ook geen grote tas voor nodig. Meestal zie je daarom ook dat veel mensen een schoudertas dames mee hebben. Deze tas is praktisch en klein en toch past er genoeg in voor een leuke avond.

Je ziet ook vaak dat mensen schoolhandtassen meenemen. Deze tassen zien er vaak heel leuk uit en passen dus ook perfect bij de outfits alleen heb je ook hier weer dat het meestal wel grote tassen zijn en dus niet per se nodig zijn. Ook is het vervelend want niet bij elk concert heb je kluisjes waar je je spullen in kan doen. Dus dan zou je die tas steeds bij je moeten hebben en dat is niet altijd leuk.

Wat is juist niet handig om mee te nemen?
Het is eigenlijk gewoon echt niet praktisch om een grote tas mee te nemen naar een concert. Je ziet ook wel eens dat iemand een weekendtas meeneemt. Dit is gewoon mogelijk natuurlijk, maar het is zeker niet comfortabel. Je moet steeds op die tas letten en het is ook nog eens heel groot. Het zou ook bijzonder zijn dat deze bij je outfit past.

Het is te begrijpen dat je bijvoorbeeld eerst bij je vriendin slaapt en vanaf het concert naar huis gaat of juist andersom. Dan moet je je spullen mee en is zo een weekendtas natuurlijk top om mee te nemen. Alleen ook weer niet. Hoe dan ook is het maar de vraag wat de reden is dat je hem meeneemt. We hopen in ieder geval niet dat je zonder reden denkt dat het een goed idee is om zo een tas mee te nemen.

Uiteindelijk kun je het best een kleine tas meenemen. Eentje die handig is om bij je te hebben en waar alles in past wat je nodig hebt. Het is niet nodig om een grote tas mee te nemen en het is ook nog eens heel onhandig. Je wilt je niet druk maken om je tas je wilt een leuke avond hebben. Kies dus voor een kleine tas.