spinner

FAQ Festival 2020

za 21 mrt 2020

Dit weekend was de stekker er uit, tijdens het FAQ Festival in Den Bosch.

Het jaarlijkse FAQ Festival in Den Bosch moest dit jaar evenals het Rewire Festival in Den Haag de stekker er uit trekken. Het weekend van 19 tot en met 21 maart zouden er tijdens FAQ bijzondere concerten passeren. Op het programma stonden namen als Paddy Steer, Ellen Arkbro, Nina Kraviz, Pan Daijing, Jonny Nash en Russell Haswell.

Geen festival, maar ook geen opnamen, die de Concertzender ieder jaar maakt.

Toch is er enige troost. Want we zenden met regelmaat concertregistraties uit, die we de afgelopen jaren maakten. Zie onderstaande lijst met uitzendingen. Op 11 maart 2020 zijn we begonnen met het uitzenden van opnamen uit 2019. En in mei en juli van dit jaar volgen er meer concerten.

Luister hier terug naar het concert van Drew McDowall tijdens FAQ 2019.

Luister hier terug naar de concerten van Hans-Joachim Roedelius, Fulco Ottervanger en Achim Zepezauer. Gemaakt tijdens FAQ 2018.

Luister hier terug naar de concerten van Koreless, Rashad Becker en Kit Downes. Gemaakt tijdens FAQ 2018.

Luister hier terug naar de concerten van Peter Zinovieff & Lucy Railton en Matthew Bourne. Gemaakt tijdens FAQ 2017.

Luister hier terug naar de concerten van het ‘Dorian Concept’ uitgevoerd door Oliver Thomas Johnson en het trio SUM, bestaande uit Reinier Brekelmans, Robbert Heynen en Tim Freeman met het stuk ‘SUM Live @ FAQ 2017’..

Luister hier terug naar de concerten van Kettel oftewel Reimer Eising, het concert van The Void*, bestaande uit Roald van Dillewijn, Eric Magnee en Thijs Ham en de bijdrage van Aart Strootman, getiteld: Aart Strootman plays Aphex Twin.