spinner

Mooie concerten in Spanje bezoeken

zo 29 mei 2022
Thema: Algemeen

Als liefhebber van muziek is het natuurlijk fantastisch om concerten in heel Europa te kunnen bezoeken. Gelukkig kan het weer! Ook in Spanje staan er in 2022 vele schitterende uitvoeringen op het programma. Een concert kun je fantastisch combineren met een vakantie of weekendje weg.

Spaanse festivals
Spanje staat bekend om zijn fantastische festivals. Aankomende zomer vindt onder meer het meerdaagse Festival de Granada plaats. De 71e editie van dit beroemde festival staat in het teken van een historische flamenco wedstrijd. Daarnaast zijn er ruim negentig optredens met piano, zang, viool, symfonieën en kamerorkesten. Ook is het mogelijk om naar balletuitvoeringen te kijken. Vele topartiesten maken hun opwachting, zoals Martha Argerich, Charles Dutoit, het Monte Carlo Philharmonisch Orkest en Tabea Zimmermann. Er wordt voor de optredens gebruik gemaakt van verschillende locaties. Het is de organisatie van het festival kortom gelukt om weer een schitterend festijn neer te zetten. Om naar Spanje af te reizen is auto huren Spanje een slim idee als je met het vliegtuig gaat. Je kunt ter plekke dan gemakkelijk van A naar B reizen.

Stedentrip met concertbezoek
Ga je binnenkort op een citytrip naar Madrid, Barcelona, Malaga of Sevilla? Dan is dat een mooie gelegenheid om eveneens een mooi concert te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar een concert in het prachtige Palau de la Música Catalana in Barcelona. Dit concertgebouw heeft een heel fraai interieur en is daarom een echte bezienswaardigheid. De grote concertzaal van het pand heeft een rijk versierd glazen dak. Het is werkelijk één en al pracht en praal. In juli staan onder andere de opera Carmen en optredens van het Bachelona Festival op het programma. Ben je van plan om vanuit Nederland met de auto naar een Spaanse stad te reizen? Overweeg dan auto huren Rotterdam.

Je favoriete muziek op Ibiza
Tijdens je vakantie op Ibiza hoef je gelukkig niet alleen maar op pop- en dancemuziek te feesten. Eind juni kun je genieten van het Festival Suenos de Libertad Ibiza. De hoofdact van dit jaar is Bomba Estéreo. Deze Colombiaanse band mixt traditionele Zuid-Amerikaanse klanken fenomenaal met rock, reggae en rap. Ook kun je hier luisteren naar de prachtige zang en gitaarmuziek van de Cubaanse Eliades Ochoa, de laatste nog levende zanger van de fameuze Buena Vista Social Club. Daarnaast staan er nog vele andere fantastische artiesten op het programma. Hou je van jazz? Dan moet je begin september zeker naar Eivissa Jazz gaan. Op dit festival zullen zowel internationale als nationale jazzartiesten je trakteren op hun mooiste nummers. Het programma biedt ook ruimte voor nieuw talent. Zorg dat je een fijn hotel boekt en dat je een comfortabele huurauto hebt om het eiland te ontdekken. Auto huren Ibiza kun je al regelen voordat je op vakantie gaat. Je hebt de keuze uit verschillende automerken en modellen. Vergelijk de aanbiedingen van verschillende verhuurbedrijven online. Op deze manier scoor je de beste deal en hou je budget over voor al die andere leuke dingen die je tijdens je verblijf op Ibiza wilt doen.

auto huren ibiza           https://www.easyterra.nl/spanje/autohuur-ibiza.htm

auto huren spanje        https://www.easyterra.nl/autohuur-spanje.html

auto huren rotterdam  https://www.easyterra.nl/nederland/autohuur-rotterdam.html