spinner

Acoustic Moods

vr 30 apr 2021 21:00 uur

Jono McCleery live opgenomen in zijn tuinstudio in Rotterdam

 

Vorig jaar, terwijl de contouren van de Corona-pandemie steeds duidelijker werden en we niet terecht konden in onze vertrouwde ruimte in Podium Oost, besloten we ‘on tour’ te gaan en voor deze opname van Acoustic Roots singer/songwriter Jono McCleery op te zoeken in Rotterdam, in z’n tuinstudio.
Nu een jaar later zitten we inmiddels midden in de 3e golf, maar gelukkig met zicht op normalisering. Tot die tijd, herhalen we een aantal afleveringen, ook in Acoustic Moods.

Singer songerwriter Jono McCleery is afkomstig uit Zuid-Oost Londen en thans woonachtig in Rotterdam. Vanaf zijn 18e speelt hij gitaar. In Engeland leerde hij het vak in het Londense live muziek circuit.

Buiten zijn solo-optredens en die met zijn groep, trad hij o.a. op met Gil Scott Heron, Bonobo, Fink, Jose Gonzales, Little Dragon, Jamie Woon en het Portico Quartet. Inmiddels heeft hij zes albums uitgebracht, waarvan de laatste: Keep a Memory.

Foto: Jono McCleery

 

Vanwege deze coronatijd zocht het Acoustic Roots-team hem op in zijn tuinstudio om daar een programma op te nemen.

Het is een intiem optreden geworden, Jono speelt nieuwe songs en Karin van den Boogaerdt praat met hem uitvoerig over zijn muziek.

Hij was eerder te gast bij Acoustic Roots in 2016 toen wij in De Kargadoor opnamen maakten. Luister hier terug.

 

 

1. Keep a Memory
2. A Little Out Of Reach
3. Angels Fly
4. Darkest Light
5. This Idea of Us
6. Follow
7. To Watch The World Slip Away
8. Promise of Spring
9. By Your Side
10. Trouble in Me
11. Angels Fly (Reprise)

 

Samenstelling: