spinner

Summer Darkness in X-Rated Live

wo 19 dec 2012

In afwachting van nieuwe uitzendingen van X-Rated, wekelijks op de zondagavond, zenden we op woensdag 19 en 26 december deel 3 en 4 uit van de Summer Darkness concertreeks. Daarin de opnamen van Camerata Mediolanense, Empusae, A Challenge Of Honour en Michel Banabila.

Bob Rusche, samensteller en presentator van X-Rated, is de afgelopen maanden door een diep dal gegaan. Zijn gezondheidsklachten hebben direct na zijn X-Rated uitzending van 28 oktober geleid tot een spoedopname in het AMC. Een maandenlang woekerende bacteriƫle infectie heeft er uiteindelijk toe geleid dat Bob Rusche een hartoperatie moest ondergaan. Vanaf november heeft u naar X-Rated en X-Ray herhalingen kunnen luisteren.
Bob Rusche is inmiddels herstellende en wordt 15 december ontslagen uit het AMC. Natuurlijk wil hij zo snel mogelijk zijn programma’s hervatten, want het X-Rated bloed staat, mede dankzij een geslaagde hartoperatie, tot aan zijn lippen.
Bob Rusche streeft er naar zijn live programma’s vanuit Conclusion zondag 23 december te hervatten.
Hij is nu al druk bezig met het voorbereiden van een speciale kerst editie van X-Rated.
Gelukkig zijn er in november en nu in december de Concertzender Live X-Rated uitzendingen op de woensdagavond vanaf 22:00. Luister op 19 en 26 december naar de concerten van Camerata Mediolanense, Empusae, A Challenge Of Honour en Michel Banabila.
Woensdag 19 december 2012 om 22:00 Camerata Mediolanense en Empusae.
Woensdag 26 december 2012 om 22:00 A Challenge Of Honour en Michel Banabila.
Luister ook naar deel 1 en deel 2 van Concertzender Live X-Rated.