spinner

Wat er standaard tijdens een concert gebeurt

do 14 apr 2022
Thema: Algemeen

Wanneer de zomer weer voorbij is zit er niets anders op dan gezellige feestjes naar binnen te verplaatsen. Dit houdt in dat we er dan massaal voor kiezen om concerten te bezoeken. Een ding is zeker, tijdens je bezoek aan een concert gebeuren er een aantal dingen die net iets minder leuk zijn.

Het begin
Je hebt er al maanden naar uitgekeken. Eindelijk is het dan zover en ga je de deur uit om het concert te bezoeken. Je zorgt ervoor dat je al ruim voor de tijd aanwezig bent. Daar begint het al. Voor het concert begint sta je heel lang te wachten in een lange rij.

Eindelijk ben je bijna binnen en ja hoor, een security check! Je hebt het idee dat het moment dat je bij het concert arriveert totdat je eindelijk binnen bent veel langer duurt dan het concert zelf. Toch, als je eerlijk bent zal je toe moeten geven dat het toch de moeite waard was.

Lengteverschil
Zeker wanneer je zelf niet zo heel erg lang bent kan het echt een irritatiepuntje zijn: lange mensen die je uitzicht tijdens het concert bederven. Oké, die mensen kunnen daar ook niets aan doen maar vervelend is het wel. Ben je korter dan 1 meter 60, zorg er dan voor dat je zover mogelijk vooraan staat.

Drank vasthouden
Het is dan niet bij ieder soort concert aan de orde, maar vaak krijg je zomaar uit het niets een bierdouche over je heen of een ander soort drank. Heel veel mensen zijn er helaas geen ster in om tijdens het dansen hun drankje goed vast te houden.

Vrienden kwijt
Ga je met een stel vrienden een concert bezoeken, dan zal het op een gegeven moment echt jouw beurt zijn om drankjes te gaan halen. Het wordt lastig om met een tray bier op de terugweg langs dansende mensen heen te lopen.

Heb je geen vriend meegenomen die opvalt door zijn of haar lengte, dan wordt het bijna onmogelijk om je vrienden weer terug te vinden. Mocht je je vrienden echt kwijt zijn, dan zit er niets anders op dan alle drankjes zelf maar op te drinken…

Gelukkig zijn deze punten geen probleem om mensen tegen te houden concerten te bezoeken. Laten we eerlijk zijn, naar concerten gaan is gewoon superleuk! Ook al heb je dan ook wel eens wat aan te merken, laat je niet tegenhouden om vooral naar concerten te blijven gaan!

Wat trek ik aan naar een concert?
Zeker de dames kunnen hun hoofd breken over de vraag wat voor kleding er wordt aangetrokken wanneer er een concert wordt bezocht. Ben je van plan om eens lekker te gaan dansen, kies dan voor makkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen.

Ook is het verstandig om een goede bh aan te trekken. Laat dat versleten exemplaar alsjeblieft in de kast liggen of beter nog, gooi die oude bh meteen weg! Door een versleten bh te dragen kan je hangborsten krijgen en last van striae. In het ergste geval krijg je last van je rug en je nek.

Wil je ervoor zorgen dat je borsten voldoende steun krijgen, kies dan voor een balconette bh. Deze staat heel mooi onder je kleding. Wanneer je niet van beugels houdt en liever het gevoel hebt dat je helemaal geen bh aan hebt, kies je voor een bralette.

Omdat het belangrijk is dat je de juiste bh kiest, kan je het beste eerst je bh maat berekenen. Zo weet je zeker dat je bh goed past wanneer je tijdens het bezoeken van een concert gaat dansen op de geweldige muziek.