DJ Safri | Program maker | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
spinner

Programmamaker / Technicus - Sander Friedeman

“Als programmamaker maak ik maandelijks een aflevering van Solta a Franga, het programma met ‘wereldse’ dansmuziek. Dat is te horen op vrijdagavond om 23:00 uur.

Als DJ mix ik de nummers naadloos in elkaar. Meestal staat daarbij een bepaald thema, land of stijl centraal. Daarnaast doe ik ook de coördinatie van het programma, ik stuur de andere DJ’s aan die mixen maken. Bovendien zoek ik nieuwe gast-DJ’s voor het programma en houd het themakanaal bij.

Soms maak ik ook andere programma’s voor de Concertzender. Zo heb ik een serie van drie programma’s voor ‘Electronic Frequencies’ gemaakt en ook wel eens een aflevering van ‘Wereldmineralen’.”

DJ Safri draait al vele jaren exotische grooves uit zo’n beetje alle windstreken. Met zijn voorliefde voor ‘oosterse’ grooves is hij in Nederland vrij uniek. Zo stond Safri o.a. aan de basis van de legendarische ‘Mystic Grooves’ party’s in Utrecht en Amsterdam. Verder stond hij op talloze podia, in bekende clubs en op grote en kleinere festivals, in zowel binnen- als buitenland.

Website: www.djsafri.com